Post new topic Reply to topic
 [ 20 posts ] 
Author Message
 Post Post subject: Computer Funky...
Posted: Mon Feb 05, 2007 1:48 pm 
100% Kosher
100% Kosher
User avatar

Joined: Tue Jan 31, 2006 7:02 pm

Posts: 5746
Gender: Male

Cash: 0.00
So I have a Sony Vaio PCG-GRX520 and, supposedly The specs on them all add up on call of duty, But when I installed it, and went to bust some caps, It was weird :<. It would Play, But everything was VERY choppy, and Like as I turned, stuff paused, and like he buildings were all Broke up, and unpixelated :(. I want to play it on that computer But it is being weird so i dont know what to do :(.


Ryan

_________________
Image


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Mon Feb 05, 2007 2:35 pm 
RP Death Scythe
RP Death Scythe
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 8:53 pm

Posts: 2609
Gender: Male

Cash: 0.00
Bank: 0.00
Were you in multiplayer? If so, do you have a good connection? What sort of spec do you have? [processor, gfx card, etc etc]

_________________
Image
**crez go to sonuna
uz: MELF WILL YOU MARRY MEEEEEEEEEEEEEE!?!?!?!?!?!?
mirkwoodelf: I DONT KNOW I HAS OTHER PROPOSALSES.


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Mon Feb 05, 2007 6:37 pm 
100% Kosher
100% Kosher
User avatar

Joined: Tue Jan 31, 2006 7:02 pm

Posts: 5746
Gender: Male

Cash: 0.00
UltimaZero wrote:
Were you in multiplayer? If so, do you have a good connection? What sort of spec do you have? [processor, gfx card, etc etc]
I always have a great connection...So I dont think that was the problem, and I believe I was in Multiplayer yes.

My Vaio is a Intel Pentium 4 Mobile CPU 1.60Ghz 256 MB of RAM, ATI Mobility Radeon 7500, 32MB of Video Memory and a 30gb hard drive Partitioned in half.


Ryan

_________________
Image


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Mon Feb 05, 2007 7:07 pm 
RP Death Scythe
RP Death Scythe
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 8:53 pm

Posts: 2609
Gender: Male

Cash: 0.00
Bank: 0.00
livin4messiah wrote:
UltimaZero wrote:
Were you in multiplayer? If so, do you have a good connection? What sort of spec do you have? [processor, gfx card, etc etc]
I always have a great connection...So I dont think that was the problem, and I believe I was in Multiplayer yes.

My Vaio is a Intel Pentium 4 Mobile CPU 1.60Ghz 256 MB of RAM, ATI Mobility Radeon 7500, 32MB of Video Memory and a 30gb hard drive Partitioned in half.


Ryan


32mb graphic card might be the problem... idk... but its probably the first thing I check on.... Can you video card run direct x 9.0b?

_________________
Image
**crez go to sonuna
uz: MELF WILL YOU MARRY MEEEEEEEEEEEEEE!?!?!?!?!?!?
mirkwoodelf: I DONT KNOW I HAS OTHER PROPOSALSES.


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Mon Feb 05, 2007 7:18 pm 
100% Kosher
100% Kosher
User avatar

Joined: Tue Jan 31, 2006 7:02 pm

Posts: 5746
Gender: Male

Cash: 0.00
Dxdiag Tells me that There are no problems, so Idk If it can or not. But it ticks me off, and I ran it a few minutes ago in single player mode, it does that in there too. It looks like a poop made episode of star trek to me :p.


Ryan

_________________
Image


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Mon Feb 05, 2007 8:17 pm 
RP Death Scythe
RP Death Scythe
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 8:53 pm

Posts: 2609
Gender: Male

Cash: 0.00
Bank: 0.00
but is dx9.0b installed?

_________________
Image
**crez go to sonuna
uz: MELF WILL YOU MARRY MEEEEEEEEEEEEEE!?!?!?!?!?!?
mirkwoodelf: I DONT KNOW I HAS OTHER PROPOSALSES.


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Mon Feb 05, 2007 8:18 pm 
100% Kosher
100% Kosher
User avatar

Joined: Tue Jan 31, 2006 7:02 pm

Posts: 5746
Gender: Male

Cash: 0.00
It installed with COD.


Ryan

_________________
Image


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Mon Feb 05, 2007 8:23 pm 
RP Death Scythe
RP Death Scythe
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 8:53 pm

Posts: 2609
Gender: Male

Cash: 0.00
Bank: 0.00
gfx driver updated?

Try game at lowest gfx option possible?

_________________
Image
**crez go to sonuna
uz: MELF WILL YOU MARRY MEEEEEEEEEEEEEE!?!?!?!?!?!?
mirkwoodelf: I DONT KNOW I HAS OTHER PROPOSALSES.


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Mon Feb 05, 2007 8:31 pm 
100% Kosher
100% Kosher
User avatar

Joined: Tue Jan 31, 2006 7:02 pm

Posts: 5746
Gender: Male

Cash: 0.00
yes and yes. It no worky :<


Ryan :(

_________________
Image


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Mon Feb 05, 2007 9:55 pm 
Why am I even here?
User avatar

Joined: Wed Nov 01, 2006 6:52 pm

Posts: 94
Gender: Male

Cash: 0.00
try directx 9.0c

_________________
Save Pokemon, Destroy Yu-Gi-Oh.


Top
  Offline Profile E-mail  
      
 Post Post subject:
Posted: Mon Feb 05, 2007 9:57 pm 
I spam the HH. A lot
User avatar

Joined: Fri Apr 01, 2005 10:18 am

Posts: 4032
Gender: Male

Cash: 0.00
256 RAM? That's your problem. You should have at least 512MB. (I think)

_________________
Image


Top
  Offline Profile E-mail  
      
 Post Post subject:
Posted: Tue Feb 06, 2007 8:43 am 
I'll catch up to Bren!
User avatar

Joined: Mon Apr 04, 2005 2:13 pm

Posts: 5384
Gender: Male

Cash: 267.44
Bank: 413.50
livin4messiah wrote:
UltimaZero wrote:
Were you in multiplayer? If so, do you have a good connection? What sort of spec do you have? [processor, gfx card, etc etc]
I always have a great connection...So I dont think that was the problem, and I believe I was in Multiplayer yes.

My Vaio is a Intel Pentium 4 Mobile CPU 1.60Ghz 256 MB of RAM, ATI Mobility Radeon 7500, 32MB of Video Memory and a 30gb hard drive Partitioned in half.


Ryan


256 RAM?? A 30 gb hard drive? 32MB video memory? Dude you need to upgrade.

_________________
Image


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Tue Feb 06, 2007 9:05 am 
RP Death Scythe
RP Death Scythe
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 8:53 pm

Posts: 2609
Gender: Male

Cash: 0.00
Bank: 0.00
lol my thoughts exactly XD

_________________
Image
**crez go to sonuna
uz: MELF WILL YOU MARRY MEEEEEEEEEEEEEE!?!?!?!?!?!?
mirkwoodelf: I DONT KNOW I HAS OTHER PROPOSALSES.


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Tue Feb 06, 2007 11:43 am 
100% Kosher
100% Kosher
User avatar

Joined: Tue Jan 31, 2006 7:02 pm

Posts: 5746
Gender: Male

Cash: 0.00
And I fully plan on it When I get some $$$ But as for know I am paying off a very expensive guitar :p. But It only requires 128MB of RAM, So I dont know if that is the problem or not but then again the game could be lying to me :<.

But When I do get some cash I plan on Upgrading the RAM and the hard drive, But I generally install stuff on my external HDD. The Problem is the Maximum amount of RAM it can handle is only 512 :(. So That appears to be all I can upgrade it to.


Ryan

_________________
Image


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Tue Feb 06, 2007 11:50 am 
RP Death Scythe
RP Death Scythe
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 8:53 pm

Posts: 2609
Gender: Male

Cash: 0.00
Bank: 0.00
wait... you are playing it via external HDD? That could probably cause the "lag"

_________________
Image
**crez go to sonuna
uz: MELF WILL YOU MARRY MEEEEEEEEEEEEEE!?!?!?!?!?!?
mirkwoodelf: I DONT KNOW I HAS OTHER PROPOSALSES.


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Tue Feb 06, 2007 11:52 am 
100% Kosher
100% Kosher
User avatar

Joined: Tue Jan 31, 2006 7:02 pm

Posts: 5746
Gender: Male

Cash: 0.00
No I didnt Put that one on the external HDD. I ran that one from my hard drive and It works like it aint nobody's buisness on the other laptop, HP DV1000, 1.0gb RAM, and like a 100GB HD.


So It probably isnt DirectX Related.

Ryan :<

_________________
Image


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Tue Feb 06, 2007 11:59 am 
RP Death Scythe
RP Death Scythe
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 8:53 pm

Posts: 2609
Gender: Male

Cash: 0.00
Bank: 0.00
the gfx card is pretty shaky... =\ I mean, 32mb. COME ON! I can't remember any 32mb card in existance thats new enough to support dx9.0 xD

_________________
Image
**crez go to sonuna
uz: MELF WILL YOU MARRY MEEEEEEEEEEEEEE!?!?!?!?!?!?
mirkwoodelf: I DONT KNOW I HAS OTHER PROPOSALSES.


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Tue Feb 06, 2007 12:34 pm 
100% Kosher
100% Kosher
User avatar

Joined: Tue Jan 31, 2006 7:02 pm

Posts: 5746
Gender: Male

Cash: 0.00
lol Well Then Ill just upgrade the Card and the Ram When I get some money if that is my problem :<.


Ryan

_________________
Image


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Tue Feb 06, 2007 4:50 pm 
I'll catch up to Bren!
User avatar

Joined: Mon Apr 04, 2005 2:13 pm

Posts: 5384
Gender: Male

Cash: 267.44
Bank: 413.50
Don't listen to UZ. Your rig will cost more if you try to update it than if you just buy a new one. I think your laptop is beyond the point of being worth updating

_________________
Image


Top
  Offline Profile  
      
 Post Post subject:
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:01 pm 
RP Death Scythe
RP Death Scythe
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 8:53 pm

Posts: 2609
Gender: Male

Cash: 0.00
Bank: 0.00
xiao. I never said anything about updating the card. xD

I just said I never heard of 32mb cards being able to run dx 9.0 :P

Yeah... my suggestion would be to buy a new one too. A new computer/laptop that is.

_________________
Image
**crez go to sonuna
uz: MELF WILL YOU MARRY MEEEEEEEEEEEEEE!?!?!?!?!?!?
mirkwoodelf: I DONT KNOW I HAS OTHER PROPOSALSES.


Top
  Offline Profile  
      
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic
 [ 20 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron

Powered by phpBB © phpBB Group
The site is in no way affiliated with Focus on the Family. "Adventures in Odyssey" is the registered trademark of Focus on the Family.